LEEF! 2020​

Het is tijd voor een doorstart met LEEF!gesprekken.
Jongeren kunnen juist in deze levensfase wel een buddy gebruiken. Ouders kunnen ook niet alles. Deze periode in het leven is voor veel mensen heel verwarrend.

LEEF!gesprekken zijn laagdrempelig. De gesprekken worden gevoerd door studenten (buddy’s). Zij zijn ervaringsdeskundigen en kunnen goed aansluiten bij de jongeren van deze tijd. Zij kunnen zich echt inleven, afstemmen en meedenken, en zijn opgeleid om respectvol te luisteren. Er is ruimte voor alle jongeren, voor de persoon met al zijn/haar vragen!

LEEF! Want jij doet ertoe werd gestart in 2017 door Bewust Ondernemende Vrouwen in de vorm van een unieke driedaagse voor tienermeiden (12-19jr) met sombere en depressieve gevoelens. Dat was een bijzondere tijd waar velen mentaal, fysiek en financieel aan bij hebben gedragen. Het project was een succes omdat we zoveel steun kregen.

De meiden die meededen leerden om kwetsbaar te zijn en te kunnen delen in veiligheid. Ze leerden zich uitspreken zonder dat ze elkaar kenden. Delen onder het motto, ‘jij bent goed zoals je bent’. Zonder oordeel leren luisteren, zonder het gevoel een nummer te zijn, zonder kennis van wat ze allemaal wel en niet hadden gedaan, konden ze weer ontspannen en genieten van het moment. Er werd gezegd wat nooit gezegd was en tranen die nooit mochten stromen konden eindelijk stromen.

Wil jij LEEF! gesprekken steunen? Daar zijn we blij mee, voel je vrij om te bellen met Sigrid 06 – 33 33 58 69  of stuur een mail naar mail@leefgesprekken.nl 

 
LEEF! gesprekken is een initiatief van en wordt vormgegeven door:

Sigrid van Drunen | Ondernemer bij Happy Me Lifecoach

Ineke Liem – van Raalten | Ondernemer bij VA at Work

Gwen Crawford | Psychiatrisch Verpleegkundige

Luca van der Poel | European studies (4e jaars)

Luca Nikkel | Psychologie (3e jaars)

Daantje van der Poel | Psychologie (3e jaars)

Open chat
1
Tik op het WhatsApp icoontje om direct je vraag aan ons te stellen!
Powered by